Gabriela Firea intervine în scandalul Nicușor Dan-Clotilde Armand: ‘Domnilor imaculați Orban și Barna, nu vă luați incompetenții, leneșii și căpușarii bugetelor acasă?’

 Gabriela Firea intervine în scandalul Nicușor Dan-Clotilde Armand: ‘Domnilor imaculați Orban și Barna, nu vă luați incompetenții, leneșii și căpușarii bugetelor acasă?’

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, intervine în scandalul dintre actualul edil general, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Firea susține că această ceartă este o bătaje de joc la adresa cetățenilor.

Vezi și Nicușor Dan și Clotilde Armand încep războiul! ‘Are chiar o datorie’, ‘Îl rog să nu mai dezinformeze’

„Doamne, Doamne, câtā bātaie de joc la adresa cetātenilor! Azi, Nicusor se ceartā cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurātate, un pericol public! Domnilor imaculati Orban si Barna, nu va luati incompetentii, lenesii si cāpusarii bugetelor acasa?
În afara contractelor cu firme de consultanta pentru prietenii lor, nu fac nimic!
Nimic pentru oameni!
Clotilde se laudā cā preia la sectorul 1 parcurile care apartin PMB, iar Nicusor îi transmite sā-si vadā de parcurile ei si sā nu uite cā are si o datorie!
Reglare de conturi mafiotă, în marea coalitie de dreapta PNL – USR – Plus, în vāzul lumii!!
Rusine sā vā fie!
Asa v-ati certat si pe spitale, si au rāmas fārā finantare!
Asa v-ati certat si pe termoficare, si oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā!
Asa v-ati certat si pe investitii, iar oamenii de afaceri fug din Bucuresti, unde s-au blocat toate proiectele, si transferā sume importante de bani în alte mari orase ale tārii si în Budapesta, Sofia, Belgrad etc.
Ati mintit, ati manipulat, ati furat!
Un experiment politic hidos, fācut pe viata românilor!”, spune Firea.

Nicușor Dan și Clotilde Armand încep războiul! ‘Are chiar o datorie’, ‘Îl rog să nu mai dezinformeze’

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Primăria Sectorului 1, nu va prelua parcurile Cișmigiu și Herăstrău, așa cum își dorește Clotilde Armand.

Mai mult, Nicușor Dan o acuză pe Clotilde Armand că are datorii neachitate, de 19 milioane de lei, față de Primăria Capitalei.

În replică, Armand susține că Dan „dezinformează” și că Primăria Sectorului 1 nu are datorii neachitate față de Primăria Municipiului București.

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a acuzat, vineri, Nicușor Dan.

Clotilde Armand: „Îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”

Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu… iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București.

Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar.

Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB.

De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”, susține Clotilde Armand.

Vezi și Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *