Gabriela Firea: ‘Nicușor Dan a avut tupeul să spună în campanie că nu va tăia stimulentele’

 Gabriela Firea: ‘Nicușor Dan a avut tupeul să spună în campanie că nu va tăia stimulentele’

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la informația potrivit căreia Nicușor Dan, actualul edil, a tăiat stimulentul pentru nou-născuți.

Firea acuză că Nicușor Dan a mințit în campania din 2020, atunci când a promis că nu va tăia stimulentele.

„Cât de lipsit de umanitate poate fi omul implantat prin minciună și furt de domnii Orban și Barna la Primăria Capitalei? Să ajungă să taie banii de la nou născuți, gravide, persoane cu dizabilități, familii mono-parentale, etc! Nicușor Dan va rămâne în mentalul colectiv ca primarul – inimă de piatră, lamă de cuțit, de o duritate extremă! Și unde se duc banii?

Doar către firmele lor de consultanța?

Pentru că transportul s-a scumpit, a anunțat că elimină subvenția la termie – deci facturile se vor tripla -, șantierele bat pasul pe loc, spitalele sunt subfinanțate!

Atunci când avertizam că acesta este Nicușor Dan, viitorul primar și susținătorii săi au sărit ca arși! Nicușor Dan a avut tupeul să spună în campanie că nu va tăia stimulentele, că totul este doar un atac din partea mea. A mințit oamenii în față și a dormit bine noaptea. Abia când a ajuns la primărie, după o campanie ipocrită, s-a constatat că doarme bine și ziua.

Măine-poimâine e 28 septembrie și se împlinește un an de când trebuia să curgă lapte și miere în București, să-și faca toată lumea duș cu apă caldă și să aibă salariul de 1400 de euro!

Născocelile din campanie, scrise de consultanți ahtiați după bani și în stare să mintă grosolan pentru avere murdară, recitate mecanic de Dl Nicușor, explodează una câte una!
Rușine este puțin spus!!”, este mesajul Gabrielei Firea.

Vezi și Document. De astăzi, Nicușor Dan taie stimulentul financiar pentru nou-născuți

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *