Gică Hagi l-a supărat pe Jefte Betancor! Reacție nervoasă a fotbalistului la adresa antrenorului

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 19:41

Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 19:49

Farul Constanța a început bine meciul cu Academica Clinceni, iar în minutul sașe Jefte Betancor deschidea scorul cu o lovitură de cap, după o pasă venit de la Dussaut.

 

Tot Betancor s-a aflat la finalizare și în minutul 45, când l-a învins pe portarul oaspeților cu o boltă din interiorul careului.

 

Atacantul Farului a mai lovit o dată în minutul 56, când a fost servit excelent după un atac dezvoltat de constănțeni în flancul drept. Până la final a fost 5-0.

 

În urma golurilor reușite astăzi, Jefte Betancor a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu șapte reșite, depășindu-l pe dinamovistul Deian Sorescu, care a marcat de cinci ori până în acest moment.

 

Imediat după marcarea golului trei, Jefte Betancor a fost înlocuit de Gică Hagi, în locul său fiind trimis Adrian Petre. Decizia „Regelui” l-a deranjat pe spaniol, care nu a ezitat să-și arate frustrarea chiar pe teren.

 

Jefte Betancor a semnat cu Farul în această vară. 500 de mii de euro este cota de piață a spaniolui, potrivit transfermarkt.com.

Pe acceași temă