Inca o problema pentru FCSB?! Vlad a fost schimbat de Petrea la pauza meciului cu Clinceni

Din articol

Anton Petrea a efectuat doua schimbari la pauza, insa una dintre ele a atras atentia suporterilor.

Asa cum ne-am obisnuit, FCSB face una sau mai multe schimbari la pauza meciurilor. In duelulcu Academica Clinceni, meci ce o putea face lider pe FCSB, Anton Petrea a decis sa mute de doua ori dupa intrarea la vestiare, avand in vedere ca echipa lui era condusa cu 2-1.

Ionut Vina a fost inlocuit cu Razvan Oaida, insa atentia a fost atrasa de schimbarea portarului Vlad, cu Straton. Vlad a acuzat probleme medicale inca din primul minut, insa e posibil ca schimbarea sa fie infuentata si de golul lui Cordea, din minutul 56, faza la care Vlad a gresit.

Tanarul Stefan Tarnovanu, inlocuitorul lui Vlad!

Tarnovanu, portarul adus de la Poli Iasi pentru 200.000 de euro, impresioneaza in Liga a doua.

„Sunt multumit, desi se putea mai bine. Obiectivul nostru a fost sa nu primim gol, fiind o disputa in doua manse. Am reusit sa si marcam. Nu e nimic decis, se poate intampla orice. N-ar trebui ca presiunea sa ne faca sa ne pierdem mintile sau concetrarea. 

Jucatorii care au venit de la echipa mare si-au facut treaba, au fost la fel de determinati cum sunt si la meciurile din Liga 1. Eu fac tot ce pot pentru a-i ajuta pe jucatorii care vin la echipa secunda. Sunt alaturi de ei trup si suflet. Tarnovanu apara foarte bine. Nu e corect sa spunem ca pune presiune pe Andrei Vlad, putem spune ca FCSB a mai castigat un portar”, a declarat Bogdan Arges Vintila la finalul meciului cu CS Afumati.

Pe acceași temă