Inca un refuz pentru FCSB?! Am vazut multi jucatori care au mers acolo si n-au reusit! Ce spune fotbalistul lui Sepsi dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a pus ochii pe doi jucatori de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Este vorba despre Branislav Ninaj si Andrei Dumiter. Romanul in varsta de doar 22 de ani a vorbit, la finalul meciului cu FC Botosani, despre interesul ros-albastrilor pentru el.

Dumiter a spus ca nu este tentat de aceasta mutare, avand conditii bune de a face performanta si la Sepsi, de unde considera ca ar putea prinde un transfer in strainatate. 

„Nu ma ia valul ca sunt dorit la FCSB pentru ca e cu dus-intors o mutare acolo… Aici am toate conditiile pentu a face performanta si o sa ma gandesc foarte bine. Nu stiu ce sa zic, am vazut multi jucatori care au mers acolo si n-au reusit. Nu mi-e teama, dar aici am toate conditiile sa fac un pas la o echipa mult mai buna, dintr-un campionat superior. 

La 22 de ani nu ma gandesc la bani, vreau sa-mi fac o cariera frumoasa si incerc sa fiu concentrat pe ce am de facut pe teren. Sper sa castigam duminica si sa mergem in Conference League”, a declarat Andrei Dumiter. 

Posibilitatea transferului lui Dumiter la FCSB a fost spulberata si de patronul lui Sepsi, care a declarat la DigiSport ca nu isi doreste sa vanda niciun fotbalist. 

A fost doar o discutie asa… Gigi Becali a zis ca da 500.000, iar Attila Hadnagy i-a spus ca vrea macar 1 milion, dar a fost asa, in gluma. Eu nu prea vreau sa las jucatorii sa plece. Nu a fost o discutie serioasa. Avem nevoie de jucatori sa ramana, nu sa ii vindem”, a spus Laszlo Dioszegi. 

Pe acceași temă