Înghețarea pensiilor scoate oamenii în stradă! Protestul care se pregătește

Pensionarii ies în stradă, din cauza înghețării pensiilor și a creșterii accentuate a prețurilor.

Protestul va fi organizat vineri, 11 iunie, la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, la Administrația Prezidențială, precum și la sediul PNL.

Și-au anunțat prezența în jur de 100 de persoane. Prima oprire va fi la Ministerul Muncii, în intervalul 11:00-12:00, apoi Administrația Prezidențială, 13:00-14:00 , și PNL, în intervalul 15:00-16:00, informează B1.ro.

Protestele se vor derula sub îndemnul „Stopați deprecierea alarmantă a nivelului de trai al pensionarilor, aflat în prezent sub limita subzistenței pentru un număr mare de pensionari!”.

Raluca Turcan: Pensiile vor crește în 2022

„Legislaţia pe care o avem în momentul de faţă ne-a permis ca anul acesta să mergem pe majorarea pensiilor de 14% făcută la finalul anului trecut şi în condiţiile în care noua lege a pensiilor, cel mai probabil, va fi gata la finalul anului 2022, înseamnă că anul viitor vom rămâne cu actuala legislaţie în materie de pensii şi cel mai probabil vor creşte cel puţin cu rata inflaţiei”, a declarat, săptămâna trecută, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Vezi și

Experiment Bugetul.ro. L-am ascultat pe primarul USR-PLUS al Sectorului 2 și am mers 4 metri până la un coș de gunoi, apoi am mai mers 4 și alți 4, și alți 4, și alți 4

Lovitură dură din partea Parlamentului! Românii nu vor beneficia de aceste sume de bani

EXCLUSIV Marcel Vela răstoarnă informația apărută în spațiul public! ‘Filiala PNL Caraș-Severin a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *