Ion Țiriac, deranjat de Simona Halep! :) Ce moment caraghios s-a întâmplat după ce miliardarul i-a făcut Simonei un tort personalizat de ziua sa

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 09:33

Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 09:38

Ion Țiriac nu ratează două evenimente importante la rând în viața Simonei Halep. Deși plecat în străinătate la vânătoare în timpul petrecerii desfășurate în 15 septembrie, când Simona Halep și Toni Iuruc au făcut starea civilă, miliardarul român i-a fost alături sportivei din Constanța în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 30 de ani. 

„Halep Forever!” scrie pe tortul pe care Ion Țiriac i l-a dăruit Simonei Halep de ziua sa, după cum reiese din imaginile publicate de Simona însăși pe Instagram. 

Ion Țiriac i-a făcut cadou Simonei Halep un tort personalizat

Simona Halep și Ion Țiriac au băut un pahar de șampanie împreună, pentru a celebra ocazia specială, dar partea amuzantă a constituit-o ipostaza în care Simona Halep s-a apropiat de Ion Țiriac și l-a îmbrățișat, spre tulburarea acestuia, care, din reacția sa, a părut deranjat de apropierea Simonei Halep. 

În Instastory, Simona Halep a mai postat în finalul zilei sale de naștere o imagine cu un buchet de trandafiri albi, trimis de Darren Cahill tocmai din Australia. 

Pe acceași temă