Ion Țiriac, ieșire dură: ‘Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!’

Omul de afaceri Ion Țiriac este una dintre personalitățile publice care susțin că vaccinul anti-COVID-19 ar trebui să devină obligatoriu.

Ion Țiriac s-a manifestat foarte tranșant atunci când a venit vorba despre soluțiile pentru a depăși pandemia de coronavirus.

Ion Țiriac: ”Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul!”

”Eu aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Dacă refuzi dumitale să-ți faci vaccinul nu e doar treaba ta, e și treaba mea, că-mi dai mie pandemia.

Dacă ai lepră, nu te lasă nimeni să umbli pe stradă! E exact ca și cum ai avea o armă ascunsă cu care omori pe cineva. (…) E o chemare și o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Toate treburile astea cu libertatea…păi du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!”, a declarat Țiriac pentru gsp.ro, citează 3dots.ro.

Probabil, prin prisma averii pe care a acumulat-o, Ion Țiriac are ceva speranțe de nemurire…

Ion Țiriac a dezvăluit în luna aprilie a acestui an că a avut COVID-19. Între timp, s-a refăcut și a ales să se vaccineze.

Afaceristul spune că a trecut ușor peste infectarea cu virusul, fără a avea simptome, și mărturisește că s-a imunizat cu serul celor de la Pfizer/BioNTech.

”Eu am avut-o fără să știu (boala – N.R.). După ce am descoperit-o, n-am avut nici 0,05% simptome. Având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta, l-am făcut imediat. Mi se spune că șapte, opt, nouă luni nu pot s-o iau, nu pot s-o dau la nimeni.

Ar fi trebuit să se facă un pașaport european, dacă tot fac teste la fiecare săptămână ca să plec într-un loc sau să plec în altul, că eu trebuie să voiajez. Nu pot să stau fix aici”, a afirmat Ion Țiriac.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *