Ipoteză nouă în dosarul traficanților de țigări! Liderul grupării și-a lăsat Ferrari-ul acasă și a fugit din țară

Apare o nouă ipoteză în dosarul traficanților de țigări din Arad! Cosmin Mladin, cel despre care se spune că ar fi liderul grupării, și-a bătut, pur și simplu, joc de cei care îl urmăreau.

Acesta ar fi schimbat mașinile și ar fi părăsit țara.

Presupusul lider al traficanţilor de ţigări din Arad, Cosmin Mladin, a fost urmărit pe autostrada Arad – Timişoara, dar la un moment dat, cei care îl filau l-au pierdut din vedere. Anchetatorii iau in calcul ipoteza ca şeful traficanţilor de ţigări să fi fugit din ţară. Cosmin Mladin nu a fost găsit nici până miercuri dimineaţă, scrie Antena3.ro.

Până acum, 14 oameni au fost reţinuţi, după audierile de la DIICOT, în dosarul reţelei internaţionale de traficanţi de ţigări.

Şeful traficanţilor din Arad, Cosmin Mladin, s-a făcut nevăzut cu două ore înainte ca trupele speciale să descindă la reşedinţa lui.

Cosmin Mladin nu a fost găsit nici până la această oră, deşi multe efective îl caută.

În noaptea de dinaintea percheziţiilor, Mladin s-a plimbat prin oraş şi pe la două baruri, a venit acasă, a lăsat maşina Ferrari, apoi a luat un alt autoturism şi s-a făcut nevăzut.

Din această cauză, se ia în calcul varianta ca acesta să fi fugit din ţară.

Pe numele său, a fost emis un mandat de aducere, el trebuind să ajungă la audieri la DIICOT.

14 oameni au fost reţinuţi, până acum, după audierile-maraton de la DIICOT, în dosarul reţelei internaţionale de traficanţi de ţigări, iar audierile încă nu s-au încheiat.

Operaţiunea gigant, corodonată de la Bucureşti, a fost secretă pentru poliţiştii din Arad. Chiar şi aşa, liderul traficanţilor a dispărut cu două ore înainte ca trupele speciale să descindă în locuinţa sa.

Şeful traficanţilor din Arad, Cosmin Mladin, s-a făcut nevăzut cu două ore înainte ca trupele speciale să-i descindă la reşedinţă.

Vezi și EXCLUSIV Din fața MAI, un comisar-șef îi atrage atenția ministrului Lucian Bode: ‘Nu cred că mai putem asigura siguranța pe care o clamăm prin inscripțiile de pe mașini’

Protest în fața Ministerului de Interne: Comisarul-șef executat de conducerea Poliției a ieșit în stradă!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *