Izbucnește un scandal intern în PNL! Șantaj în clădirea Guvernului României: ‘Practici de-a dreptul comuniste’

Scandal uriaș în interiorul Partidului Național Liberal! Horia Vișan, consilier în Guvern, acuză o serie de jocuri politici în interiorul PNL.

Vișan, membru PNL Sector 5, susține că s-a încercat intimidarea sa. Cel care ar fi încercat să-l șantajeze și să pună presiuni asupra sa este nimeni altul decât Cristian Băcanu, cel care îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL.

Am fost chemat alaltăieri (7 iunie 2021), în clădirea Guvernului României, de către dl Cristian Băcanu, în birou la secretarul de stat la care sunt consilier.
Unde eram noi trei: -eu , domnul Băcanu și dl. Consilier de Stat Paul Ștefănescu.
Motivul acestei întâlniri a fost să mi se comunice că în ecuația alegerilor interne din PNL Sector 5, am de ”ales”.
În timp ce eram la domnul consilier de stat Paul Ștefănescu în birou, cu el de față! PRIMELE CUVINTE rostite de domnul Băcanu AU FOST: „Salut Horică, ești cu mine?”
Eu am încremenit la o asemenea întrebare, în asemenea locație!
Ce am înțeles eu:
– Mă plasez în ”tabăra greșită”.
RESPING orice astfel de acțiuni de intimidare și șantaj.
Le atrag atenția celor din tabăra care fac astfel de presiuni, că NU în felul acesta se câștigă alegerile, că NU aceasta este clasa nouă de politicieni pe care noi românii sau noi, în Partidul Național Liberal Filiala Sector 5, ne-o dorim.
Semnalez, de asemenea, ipocrizia unor politicieni ”noi”, care vor să ”reformeze” PNL, să scape, după cum spun ei, PNL-ul de ”dinozauri” și care public încurajează competiția onestă și colegială, după care vin și recurg la astfel de practici mai mult decât PeSeDiste, de-a dreptul COMUNISTE.
În astfel de condiții, ”dinozaurii” partidului au tot respectul meu, pentru că niciodată domnul prim-vicepreședintele PNL Sector 5 Dan Meran nu a sancționat oamenii care au părăsit echipa lui pentru un alt om în care să creadă.
Nu mă aștept, însă, că vreunul dintre cei din spatele lui Cristian Băcanu să încurajeze aceste mizerii pe care nu mă gândeam că le mai putem trăi în anul 2021 în România.
Domnule Cristian Băcanu, respect dorința dumneavoastră de a fi președintele Partidului Național Liberal – Filiala Sector 5. Orice om ar fi mândru să fie președintele unei filiale a unui partid istoric cum este PNL.
Vă rog, însă, nu uitați că, dincolo de politicieni, suntem oameni.
NU uitați că SCOPUL NU SCUZĂ MIJLOACELE și nu uitați că, prin astfel de practici, riscați să aveți poza nu lângă Brătieni, ci lângă Ceaușescu, Stalin sau Mao.
Bunicii mei, Străbunicii mei AU FUGIT din Moldova, de persecuția comuniștilor, pentru că acolo AU CONSTRUIT Școli în limba Română și Biserici Creștin Ortodoxe.
In extremis pe mine mă puteți da afară și probabil o veți face. Dar nu puteți alunga sute de membri care au altă părere politică decât a dumneavoastră.
Oare domnul premier Florin Cîțu, colegul nostru de filială, știe de aceste practici bolșevice de „convingere” a electoratului?
EU mă îndoiesc.”, spune Vișan.

Vezi și

Lovitură în plin pentru doi dintre șefii Ministerului de Interne! Irina Alexe (USR-PLUS) și Aurelian Păduraru (PNL), secretari de stat în MAI, nu vor mai putea cumula pensia cu salariul

Experiment Bugetul.ro. L-am ascultat pe primarul USR-PLUS al Sectorului 2 și am mers 4 metri până la un coș de gunoi, apoi am mai mers 4 și alți 4, și alți 4, și alți 4

Lovitură dură din partea Parlamentului! Românii nu vor beneficia de aceste sume de bani

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *