Jandarmeria lui Bode începe operațiunea de eliminare a ‘Mafiei’ din Capitală! A destructurat o ‘grupare’ care juca table, în loc de șah!

Lupta cu clanurile interlope începe să devină o prioritate pentru Jandarmeria Capitalei, în perioada în care Ministerul de Interne este condus de Lucian Bode.

Jandarmeria Bucureștiului se laudă, pe Facebook, că a amendat un grup de 14 persoane care jucau table, în foișorul rezervat șahului.

Persoanele au fost amendate pentru „constituire de grup și practicarea jocurilor de noroc, precum și pentru nerespectarea regulilor sanitare”, informează Jandarmeria.

Valoarea sancțiunilor: 19.000 de lei.

Șahul nu se joacă cu zaruri
Seara trecută, sectorul 6 al Capitalei. Într-o zonă verde, aflată între blocuri, vedem mai multe persoane adunate laolaltă. Ajungem la fața locului. „Foișor de șah” – scria mare pe gardul ce împrejmuia spațiul de relaxare.
„- Șase… Vin jandarmii!” – îl auzim spunând pe unul dintre jucători.
Șahul se juca, de fapt, cu zaruri. Erau 14 persoane. Două dintre acestea, minore, iar, mai mult, un bărbat din grup figura în izolare la domiciliu.
Ce le-a picat la zar? E simplu de intuit! Amenzi pentru constituire de grup și practicarea jocurilor de noroc, precum și pentru nerespectarea regulilor sanitare. Valoarea sancțiunilor: 19.000 de lei. Un fel de șah mat adus de o prezență neașteptată.
#DGJMB #B2”, informează Jandarmeria.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *