Jucătorii Barcei atacă infirmeria! Încă o lovitură înainte de șocul cu Bayern! Un fotbalist s-a accidentat și e out până în 2022

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 15:15

Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 15:20

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a reprezentat și cea mai mare umilință din istoria catalanilor, după ce Bayern a dat de pământ cu ei în sferturile Champions League, 8-2, din august 2020.

Barcelona și Bayern fac parte din Grupa E, acolo unde mai sunt Benfica și Dinamo Kiev, iar cele două favorite se întâlnesc în primul meci al grupei, marți, de la 22:00. Cu mari probleme în atac, catalanii au mai primit o lovitură după antrenamentele din aceste zile. 

  • Braithwaite

Martin Braithwaite s-a accidentat, iar lovitura ar fi una extrem de serioasă, atacantul danez acuzând probleme la rotula genunchiului derivate din uzura cartilajului, astfel că va fi pe tușă pentru 3-4 luni, după cum a informat Gerard Romero. 

Continuă problemele cu accidentările de la Barcelona

Deși nu a fost anunțată oficial de către club accidentarea, Braitwaithe este supus examenelor medicale în cursul zilei de duminică, pentru a cunoaște cu exactitate gravitatea leziunii sale. 

Astfel, Braithwaite se alătură listei lungi a jucătorilor indisponibili ai Barcelonei din atac, precum Ousmane Dembele, Sergio Aguero și Ansu Fati, care lipsesc până în octombrie. De asemenea, catalanii nu se pot baza nici pe Collado, jucătorul de la a doua echipă care nu a fost înscris în noul sezon și nu are drept de joc. 

În atac, Barcelona se poate baza doar pe Memphis Depay, Demir și noul transfer Luuk de Jong, cel care nu a jucat niciun minut în tricoul catalanilor. 

Pe acceași temă