Kelemen Hunor a răbufnit: ‘Ori eliminăm toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi înșine și de banii publici’

 Kelemen Hunor a răbufnit: ‘Ori eliminăm toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi înșine și de banii publici’

Vicepremierul Kelemen Hunor a precizat miercuri că UDMR doreşte eliminarea tuturor pensiilor speciale, nu doar pentru o categorie de salariaţi.

„Nu există „în special pentru parlamentari” şi „în special pentru alţii”. Ori eliminăm toate pensiile, fiindcă toţi suntem egali, ori nu eliminăm nimic. Deci, noi suntem pentru a elimina toate pensiile speciale”, a declarat Kelemen Hunor.

Întrebat ce opinie are în privinţa pensiilor magistraţilor, în condiţiile în care există o decizie a Curţii Constituţionale pe această temă, liderul UDMR a pledat pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale.

„Ori eliminăm toate pensiile, fiindcă există decizii ale CCR pentru mai multe categorii, ori stabilim un plafon pentru toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi înşine şi de banii publici”, a arătat vicepremierul.

Kelemen Hunor şi alţi membri ai Guvernului s-au vaccinat cu a doua doză anti-COVID, miercuri, la Spitalul Militar, informează agerpres.ro

Citește și:

USR-PLUS își calcă în picioare promisiunile! Încearcă să execute un șef angajat prin concurs și să-și pună un om de partid

Numirile pe filieră PNL continuă! O fostă miss ajunge la conducerea unui spital din România

EXCLUSIV Răsturnare de situație în MAI! Lucian Bode aplică, de fapt, Legea lui Marcel Vela

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *