Lovitură de teatru în scandalul de la Untold! ‘Poponeț’ e prieten cu bombardierul pe care a zis că-l urechează la el în cartier! ‘Întâmplări la beție’

 Lovitură de teatru în scandalul de la Untold! ‘Poponeț’ e prieten cu bombardierul pe care a zis că-l urechează la el în cartier! ‘Întâmplări la beție’

Codin Maticiuc, zis „Poponeț”, a dezvăluit, pe Facebook, că a fost la un pas să se bată cu un „grăsuț penibil” și cu un bombardier din București, deoarece grasul ar fi jignit-o pe una dintre fete. 

Maticiuc a amenințat, ulterior, că îl va urechea pe bombardier chiar la el în cartier.

La o zi distanță, Codin Maticiuc a anunțat că nu mai bate pe nimeni, că se știa cu băieții respectivi.

Later edit la situația de ieri. M-au sunat băieții, ne și știam, prieteni mulți comuni, asta a fost. Mergem înainte. Întâmplări de la beție”, a spus, sâmbătă, Maticiuc.

Codin Maticiuc: „Mă duc la pușcărie”

Anterior, Maticiuc a amenințat pe Facebook.

„Vreau să mă duc la pușcărie. Aseară când plecam de la Untold împreună cu două fete, cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi.

I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins, iar fetele mele mă trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat să mă lovească printre ele.

Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care mă împingeau pe stradă l-au mai blocat și ele și n-a reușit să mă atingă. Am avut noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic că am avut noroc, căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate, l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț”, a povestit Codin pe Facebook.

„Ei și aici vine treaba. Va rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Îl bate fratele vostru așa mic cum e. În general, sa știți, H&M și Zara dau de pământ cu Palm Angels (mai ales cu ăla de Dragonul Roșu).
Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere. N-o sa fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca până la urmă doar a încercat sa ma lovească. Cred ca nici amenda nu-și ia. Mai bine-l amendez eu.

Revin, dați-mi un semn de bombardierul cu fakeul Palm Angels. Îl urechez singur la el în cartier. Chiar la el la bloc. E normal și legal? Nu e. Gigi Becali s-a dus la închisoare fix pentru că și-a făcut dreptate singur. Nu va încurajez și nici nu va recomand sa faceți asta dacă vă aflați în locul meu. Fac eu și sunt gata sa plătesc pentru asta dar o tragere de urechi și un șut în cur merită să îi trag cocalarului”, a scris Maticiuc pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *