Lucian Bode o ia la mișto pe Diana Șoșoacă după îmbrâncelile cu bodyguarzii de la Institutul ‘Marius Nasta’: ‘S-a împiedicat sau de ce?’

 Lucian Bode o ia la mișto pe Diana Șoșoacă după îmbrâncelile cu bodyguarzii de la Institutul ‘Marius Nasta’: ‘S-a împiedicat sau de ce?’

Ministrul de Interne Lucian Bode a făcut o scurtă declarație cu privire la scandalul iscat de Senatoarea Diana șoșoacă la Institutul ”Marius Nasta” din București, unde a avut loc duminică seara un incident la o secție mobilă ATI. Senatoarea a acuzat și că bodyguarzii au bruscat-o și au vrut să o împiedice să intre în curtea spitalului. 

„Cum îți permiți să stai în fața mea? Dă-te la o parte! Îți dau cuvântul meu de onoare că veți plăti ceea ce trebuie să plătească un om care se opune unui demnitar! Ce ați ajuns voi bodyguarzii?? Să morâi oameni pe străzi?? Este lipsa de educație juridică, lipsa de respect față de un demnitar! Este un ordin dat de mai marii României împotriva unui demnitar!”, a tunat Șoșoacă în fața bodyguarzilor.

Întrebat, luni, despre acuzațiile senatoarei cum că a fost bruscată, liberalul Lucian Bode, ministrul de Interne, a răspuns ușor amuzat: „S-a împiedicat sau de ce?”.

Ce a făcut Diana Șoșoacă la Institutul ”Marius Nasta”

Duminică seară, un generator de la unitatea mobilă ATI a Institutul ”Marius Nasta” din București a început să degaje fum. A fost solicitată intervenția pompierilor, dar nu s-a produs niciun incendiu. Pacienții COVID-19 care primeau îngrijiri acolo au fost mutați în spital.

La fața locului a ajuns și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru a evalua situația. Bineînțeles, a fost prezentă și Beatrice Mahler, managerul spitalului.

La un moment dat și-a făcut apariția și senatoarea Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR. După ce în weekend a mers la minerii protestatari din Valea Jiului, ea a ajuns la ”Marius Nasta”, unde la acostat cu întrebări pe ministrul Vlad Voiculescu și pe managerul institutului, Beatrice Mahler.

Medicul Beatrice Mahler a vorbit cu Diana Șoșoacă, a lămurit-o în legătură cu incidentul petrecut, chiar i-a cerut scuze pentru atitudinea bodyguarzilor de la intrare și a invitat-o să vadă situaţia de la secţia mobilă, conform b1.ro.

Citește și:

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *