Ludovic Orban îi face praf pe Florin Cîțu și pe oamenii săi: ‘Râde toată lumea de ei’

 Ludovic Orban îi face praf pe Florin Cîțu și pe oamenii săi: ‘Râde toată lumea de ei’

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi spulberă, pur și simplu, pe premierul Florin Cîțu și pe oamenii care îl susțin la șefia liberalilor.

Ludovic Orban susține că „sintagma echipa câștigătoare este penibilă și râde toată lumea de ei”.

Mai mult, Orban acuză că Florin Cîțu și oamenii săi îi execută pe liberalii care îl sprijină pe președintele în exercițiu al PNL.

„N-aș vrea să ne trezim la Congresul ăsta că toată lumea o să vină și o să își strige revolta față de bătaia de joc pentru munca și rezultatele a fiecăruia dintre noi care am ridicat împreună Partidul Național Liberal.

Nici nu pot să pronunț sintagma „echipa câștigătoare”, că deja este penibilă și râde toată lumea de ei. Asta nu e echipă câștigătoare. Asta seamănă cu o juntă, seamănă cu o armată de ocupație, care calcă în picioare, în fiecare zi, regulile democratice din partic, care calcă în picioare toate normele de bun-simț care trebuie să caracterizeze relațiile interumane dintre noi, care încearcă să obțină susținere pentru un candidat care, devine din ce în ce mai evident, că nu-l vrea aproape nimeni.

Cum? Prin amenințare, prin presiuni, prin scoaterea din funcții publice a celor care au curajul și bărbăția să recunoască pe față că mă sprijină”, este atacul dur al lui Ludovic Orban.

Vezi și

Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

Vești bune pentru românii care primesc ajutor social! Acesta va putea fi cumulat cu salariul

EXCLUSIV Poliția nu a terminat nici până azi renumărarea voturilor de la Sectorul 1! Noi solicitări de prelungire a termenului fixat pentru finalizarea procedurii

EXCLUSIV SURSE din MAI răspund la acuzațiile sindicaliștilor, referitoare la angajările din sursă externă! ‘Pregătirea este o etapă obligatorie!’

SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *