Ludovic Orban nu ține cont de reguli! A fost din nou ‘prins’ la fumat

 Ludovic Orban nu ține cont de reguli! A fost din nou ‘prins’ la fumat

Liderul PNL Ludovic Orban a fumat miercuri seara în ședința Colegiului Director al filialei PNL Diaspora, lucru nepermis în spații închise. Pentru a fuma, Orban a fost nevoit să renunțe și la masca de protecție, alt lucru nepermis în spațiile interioare.

Cei doi membri PNL care se aflau lângă el, Violeta Alexandru și Ionel Dancă, purtau mască de protecție.

Nu este prima dată când Ludovic Orban este surprins fumând în spații închise. Anul trecut, Ludovic Orban a fost fotografiat fumând în timpul unei întâlniri cu colegii din PNL.

Imaginile din 2020 de la ziua de naștere a lui Orban:

content-image

La momentul respectiv, după ce imaginea a ajuns în spațiul public, Ludovic Orban spunea că fumatul în birou a fost o greșeală pe care și-o asumă și de care îi pare rău, în primul rând pentru că știe că ar fi un exemplu negativ pentru tinerele generații.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, a mărturisit șeful executivului atunci.

„Nimeni nu e mai presus de lege, oricine greșește trebuie să plătească, eu nu fac parte dintre aceia care să facă în mod ostentativ pledoarie pentru nerespectarea regulilor. Tot timpul când am apărut, am apărut cu mască. (…) Alții în schimb, o fac în mod ostentativ (…) crezând că sunt deasupra legii”, mai spunea liderul PNL, notează antena3.ro

Imaginile de la ședința PNL Diaspora:

content-image

content-image

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *