Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘O să cerem DNA-ului să înceapă să ia măsuri la toate hoțiile întâmplate în tot cursul pandemiei. Este un jaf generalizat’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că România arată ca o țară neguvernată, iar premierul Florin Cîțu stă mai mult pe scene și își face campanie pentru alegerile din PNL.

„Prim-ministrul, în acest moment, stă mai mult pe scene prin ţară, îşi face campanie electorală. Impresia din exterior, în afară că nu mai au nicio treabă cu agenda românilor, este că arătăm ca o ţară neguvernată. Facem numai împrumuturi (…), iar în rest se discută numai de alegerile interne şi bătălia dintre Cîţu şi Orban – ce judeţe a mai câştigat unu, ce judeţe a mai câştigat altul”, a afirmat Ciolacu la România TV.

El a adăugat că fondul aflat la dispoziţia premierului este pentru acordarea de ajutoare, nu pentru campanie electorală, „aşa cum a făcut Orban anul trecut”.

„Cum să te uiţi la un prim-ministru care efectiv nu se uită ce atribuţii are el, ce-i în fişa postului? PSD a mai mers pe la DNA să-şi susţină anumiţi lideri în istoria partidului. S-ar putea să se trezească DNA-ul, de data aceasta, cu toţi liderii PSD în faţa DNA-ului, să cerem să se respecte legea şi să înceapă să ia măsuri la toate hoţiile întâmplate în tot cursul pandemiei, de la starea de urgenţă, până în momentul de faţă, cu toate aberaţiile trecute prin Guvern, şi nimeni nu ia nicio măsură. (…) Este un jaf generalizat. E normal să ajungi la o asemenea datorie publică. Nimeni nu spune ce s-a întâmplat cu aceste sume de bani”, a susţinut liderul PSD, conform agerpres.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *