Marcel Ciolacu îl ignoră pe Liviu Dragnea, după ce fostul șef PSD l-a făcut praf: ‘Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor’

Actualul lider PSD, Marcel Ciolacu, nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute de Liviu Dragnea, după eliberarea sa din închisoare.

La ieșirea din închisoare, Liviu Dragnea a atacat actuala conducere a PSD: „Din păcate, nu există Opoziție. PSD-ul a devenit un partid de operetă, un partid condus de oameni lași”.

Marcel Ciolacu, însă, nu i-a dat o replică lui Dragnea, precizând că nu va comenta „declarațiile domniei sale”.

Mai mult, el a precizat că noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene.

Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.
Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.
#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene.”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Vezi și EXCLUSIV Vasile Dîncu, despre ieșirea dură a lui Liviu Dragnea: ‘Îi înțeleg reacția de frustrare. Pe de altă parte, a lăsat PSD-ul la un minim istoric’

Prima reacție a lui Liviu Dragnea: ‘Eu mă consider deținut politic. PSD-ul, un partid de oameni lași’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *