Maria Iordănescu s-a căsătorit! Primele imagini de la petrecere și apariție-surpriză a nașului Gigi Becali

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 18:09

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 18:17

Fata lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit, iar cel care i-a fost naș a fost chiar Gigi Becali, după cum a dezvăluit chiar el în urmă cu o lună la „Ora exactă în sport”. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a acceptat propunerea Mariei de a o năși, însă i-a pus o condiție acesteia. 

În cursul zilei de sâmbătă, Maria s-a cununat cu iubitul ei, la câteva luni după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în timp ce se aflau în vacanță în Barcelona. 

  • nunta Maria Iordanescu

Deși a spus că nu va participa la petrecere, Gigi Becali a fost surprins la masă, alături de fratele Mariei, Alex Iordănescu, cel care a pus pe contul său de Instagram mai multe poze de la petrecere, printre care și una cu Gigi Becali, la masă.

„Sora mea se mărită”, este descrierea pe care a pus-o Alex Iordănescu la poza pe care a postat-o pe Instagram. 

Condiția pusă de Becali pentru a o năși pe Maria Iordănescu
 

Gigi Becali a explicat care este condiția pe care i-a pus-o fetei lui Anghel Iordănescu pentru a o năși, dezvăluind și care sunt motivele pentru care a luat această decizie. 

„Eu nu mai ascult decât muzică bizantină, atât. Nici nu o mai suport, de exemplu, și la publicitate, opresc sonorul. 

Nu mai suport muzica deloc, sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis: ‘măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin’. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc”, a declarat Becali la PRO X. 

Pe acceași temă