Medicul Monica Pop atrage atenția: ‘Vlad Voiculescu îl copiază pe Klaus Iohannis. A început să spună că PSD este de vină’

 Medicul Monica Pop atrage atenția: ‘Vlad Voiculescu îl copiază pe Klaus Iohannis. A început să spună că PSD este de vină’

„Este un calcul politic după părerea mea și lucrurile sunt mult mai adânci decât par a fi. Mi se pare de noaptea minţii să dai Ministerul Sănătății Care este un minister strategic, cel puțin în situații de genul acesta, unui om care nu are nicio pregătire.

Aș vrea să știu care este comisia care a hotărât această schimbare pentru că este foarte clar că ei și-au recunoscut din competența dacă schimbă, înseamnă că nu a fost bine. Atunci să vină să ne spună cine hotărât asta, ca să nu hotărască un singur om care nu are nici o competență în profesia”, a spus medicul Monica Pop, la Antena3.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a delegat aproape toate atribuţiile către secretara de stat Andreea Moldovan

„Încă o dată, este un minister strategic atribuit unui om care nu are nicio pregătire și eu nu știu cum poate dirija.  Dacă secretarul de stat este absolvent de teologie, foarte bine să se ducă la biserică, că nu este niciun fel de problemă dar dar nu la Ministerul Sănătății”, a mai spus medicul Monica Pop.

Monica Pop: „Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu e ca să-i compromită pe liberali”

„Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu este ca să compromită liberali. Asta este convingerea mea.

Am surprins un lucru pe care l-a copiat de la domnul președinte și o cred că faci asta ca să intre în grații și să nu mai fie demis. A început să spună că PSD este de vină, exact cum vorbea domnul președinte, numai PSD e de vină, până acum nu spunea aşa.  Se întâmplă niște lucruri care sunt de neimaginat și de netolerat”, a mai spus medicul Monica Pop, conform Antena3.ro.

Citește și:

ANAF le-a pus gând rău jucătorilor la păcănele, premianților din cultură și celor care încasează venituri în străinătate, din premii sau jocuri de noroc

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *