Medicul Răzvan Constantinescu, ieșire dură la adresa lui Virgil Musta, pe tema valului 4: De unde știe? E un val amestecat de prostii și miniciuni

 Medicul Răzvan Constantinescu, ieșire dură la adresa lui Virgil Musta, pe tema valului 4: De unde știe? E un val amestecat de prostii și miniciuni

După ce medicul Virgil Musta a anunțat că valul 4 de Covid-19 bate la ușă, pe fondul transmiterii tulpinei Delta în România, doctorul Răzvan Constantinescu iese la atac.

Constantinescu întreabă de unde știe doctorul Musta acest lucru și prin ce mijloace științifice se poate preveni valul 4 de coronavirus.

În plus, medicul ieșean se întreabă cum a reușit testul PCR, în Argeș, să detecteze că e vorba despre tulpina Delta de Covid-19.

În opinia lui Răzvan Constantinescu, totul este un val amestecat de prostii și minciuni, menite să pregătească reînceperea pandemiei.

De unde știe? Prin ce mijloace științifice se poate preveni valul 4 în nu știu ce lună și cum a reușit testul PCR, în Argeș, să detecteze că e nu știu ce variantă nouă, care e cu nu știu ce procent mai contagioasă?

Este un val amestecat de prostii și minciuni, menite să pregătească reînceperea panaramei”, a afirmat, la România TV, Răzvan Constantinescu.

Vezi și

Demisie din USR-PLUS! ‘Afirm în cunoștință de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeași mizerie’

Vești bune de la Comisia Europeană pentru Români! Cei care desfășoară activități în aceste domenii pot primi ajutoare de până la 1,8 milioane de euro

Este oficial! Vești bune pentru persoanele afectate de întreruperile de electricitate: Vor beneficia de compensații de sute de lei

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *