Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Asistăm la un eșec. Deschiderea școlilor va fi urmată de închiderea lor. De luni de zile, tot avertizez că suntem în valul 4 Delta’

 Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Asistăm la un eșec. Deschiderea școlilor va fi urmată de închiderea lor. De luni de zile, tot avertizez că suntem în valul 4 Delta’

După creșterea-record a cazurilor de coronavirus, înregistrată astăzi, medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, anunță că strategia actuală împotriva coronavirusului este una eșuată.

Tudor Ciuhodaru anunță că deschiderea școlilor va fi urmată de închiderea lor.

Asistăm la un eșec. Deschiderea școlilor va fi urmată de închiderea lor. De luni de zile, tot avertizez că suntem în valul 4 Delta. Dar ați văzut și dumneavoastră, nimeni nu reacționează, vaccinarea este un succes, toată lumea este liniștită.

Acum, în ceasul al 13-lea, poate se trezesc și văd că strategia actuală este eșuată.

Sunt 4 măsuri concrete care nu au fost luate în această perioadă. Vorbeam de la început de acea testare de acea testare extinsă gratuită. Acest lucru nu se face, nu s-a făcut. De ce românii nu se pot testa gratuit, așa cum se procedează în celelalte țări europene? Evident, dacă testezi și depistezi la timp, ai șansa de a trata”, a declarat, marți seara, la B1 TV, Ciuhodaru.

Astăzi au fost raportate 3.929 de noi cazuri

Până marți, în România au fost confirmate 1.126.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.068.122 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.929 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 383 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până marți, 35.132 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *