Mesajul Reginei Angliei pentru Emma Răducanu după ce a câștigat finala US Open: bdquo;E o reușită remarcabilă!

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 01:48

Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 01:54

Noua senzație a tenisului mondial, Emma Răducanu, sportiva cu origini românești, a reușit performanța istorică de a câștiga US Open, după ce a venit din calificări, lucru pe care nu l-a reușit nimeni până acum! 

Răducanu a câștigat în două seturi finala cu Leylah Fernandez, 6-4, 6-3, și a încheiat Openul American fără să piardă vreun set. Originară din Marea Britanie, Emma va face un salt imens în clasamentul mondial, urcând cu 127 de poziții după finala US Open câștigată, până pe locul 23. 

Mesajul Reginei pentru Emma Răducanu

Prestația remarcabilă și ascensiunea rapidă a tinerei jucătoare nu a rămas neobservată, iar imediat după finalul meciului cu Leylah Fernandez, Regina Elisabeta a II-a i-a transmis un mesaj prin intermediul unui comunicat oficial. 

„Domnișoara Emma Răducanu, îți trimit felicitările pele pentru câștigarea Openului American. Este o reușită remarcabilă la o vârstă atât de fragedă, și este rodul muncii tale și a dedicării. 

Nu am dubii că prestația ta incredibilă, dar și cea a oponentei tale Leylah Fernandez, vor inspira următoarea generație de jucătoare de tenis. Toate gândurile bune către tine și suporterii tăi”, se arată în mesajul Reginei. 

Pe acceași temă