Mesajul transmis de Ministerul Apărării, de Ziua Eroilor: ‘Peste 1,4 milioane de români au fost răniți, au dispărut, au rămas invalizi sau au murit luptând în acțiunile militare’

Astăzi, românii sărbătoresc Înălțarea Domnului. Tot astăzi este Ziua Eroilor, zi în care sunt amintiți toți cei carea și-au dat viața pentru apărarea Patriei.

De Ziua Eroilor, Ministerul Apărării Naționale îi invită pe români să țină un moment de reculegere, în semn de omagiu, la ora 12:00.

Peste 1,4 milioane de români au fost răniți, au dispărut, au rămas invalizi sau au murit luptând în acțiunile militare. Dacă azi ne-ar privi în jos, ar vrea să vadă că sacrificiul lor nu a fost uitat, că iubim libertatea, munții și marea, frații români și limba maternă.

Cea mai mare mulțumire pentru ei ar fi să știe că ne bucurăm de tot ce avem acasă la noi.

Azi, de ziua lor, să ne oprim să citim numele eroilor de pe monumente și să ținem un moment de reculegere în semn de omagiu, la ora 12.00 când vor răsuna clopotele în toate lăcașele de cult.

Din cei 1,4 milioane de eroi, tu pe cine ai cunoscut?

Împărtășește și tu povestea eroului din familia ta pe evenimentul „În numele eroilor”: https://fb.me/e/2li7KzNrj, sub orice formă – text, foto, video, înregistrare audio sau, pur și simplu, scrie numele lui.”, este mesajul MApN.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *