Mihai Stoica lămurește situația lui Budescu. Mesajul pentru fanii FCSB-ului

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 16:58

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 17:13

Constantin Budescu (32 ani) este ultima achiziție a FCSB-ului. Roș-albaștrii au profitat că mijlocașul ofensiv nu s-a înțeles cu Damac pentru prelungirea contractului și l-au convins să se alăture lotului condus de Edi Iordănescu. Însă doar după o zi în care s-a pregătit cu noii colegi, Budescu a părăsit antrenamentul din cauza unei mușcături de păianjen. 

Managerul general al FCSB a lămurit situația noului jucător achiziționat și a specificat că mijlocașul va avea drept de joc cu Dinamo, pentru că suspendarea pe care a primit-o când era legitimat la Astra Giurgiu a fost săvârșită.

  • Mihai Stoica lămurește situația lui Budescu. Mesajul pentru fanii FCSB-ului

MM Stoica: „Nu e suspendat nici măcar 1%, ci are drept de joc în derby”
 

„Se inventează grav în ultima vreme. Nu s-a accidentat, ci a făcut cunoștință cu un păianjen (pe mare răzbunare pentru că-i cam deranja frații pe la loviturile libere). Nu e suspendat nici măcar 1%, ci are drept de joc în derby pentru că toamna nu-i ca iarna.

Că o avea sau n-o avea ritm de joc, vedem. Împreună cu cei peste 25.000 de suporteri care și-au achiziționat deja bilete. Și cu cei care urmează să-și achiziționeze. Fără păianjeni, care s-au cărat recent”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina acestuia de Facebook. 

De asemena, managerul general al roș-albaștrilor a mai ținut să împărtășească o fotografie cu suporterii vicecampioanei României. Acesta s-a imortalizat alături de Budescu și Keșeru, la care a adăugat descrierea „Așteptând o lovitură liberă”.

Primul meci în care fanii FCSB îi vor putea vedea la lucru pe Keșeru și Budescu va fi derby-ul cu Dinamo, de duminică, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Pe acceași temă