Mugur Mihăescu îl ia peste picior pe Florin Cîțu: 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele, un milion de oameni aruncați în sărăcie, oamenii arși în spitale

Actorul Mugur Mihăescu l-ar ironizat pe prim-ministru Florin Cîțu, în privința provocării lansate de acesta din urmă „Ce conține vaccinul pentru mine?”.

Mihăescu i-a transmis lui Cîțu că pentru el vaccinul înseamnă 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele, un milion de oameni aruncați în sărăcie, oamenii arși în spitale.

Salut! Sunt Mugur Mihăescu şi răspund provocării premierului, lansată astăzi, „Ce conţine vaccinul pentru mine?”.

Vaccinul pentru mine conţine 200.000 de locuri de muncă şterse cu buretele într-o seară, vaccinul pentru mine conţine un milion de oameni aruncaţi în sărăcie, vaccinul pentru mine conţine cenzura celor care au îndrăznit să critice celebrele ordonanţe de urgenţă, vaccinul pentru mine mine conţine oamenii arşi în spitale şi pentru care n-a răspuns nimeni, vaccinul pentru mine conţine reacţiile aberante şi ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuţi, vaccinul pentru mine conţine o generaţie întreagă de elevi care au fost puţin alienați în mediul on-line, într-o şcoală care numai şcoală nu este, vaccinul pentru mine conţine orice în afară de uitare, vaccinul pentru mine mai conţine încă 70% dintre oameni care n-au ieşit la vot pentru că nu au cu cine să voteze, pentru că de 30 de ani, indivizii care ne conduc sunt la fel de buni şi meritocraţi, vaccinul pentru mine conţine toate astea şi vă lansez şi vouă provocarea, cei 70% din mediul on-line, care nu aţi votat, să spuneţi ce conţine vaccinul pentru voi? A, şi mai conţine şi câteva sute de milioane de măşti neconforme care ne-au protejat! Pentru tine, ce conâine vaccinul? Te provoc! Şi acum, pentru cei care mă înjură, îi provoc să mă înjure!”, spune Mihăescu.

Vezi și

SURSE Posibilă încălcare a Legii la Televiziunea Română! Ar fi fost aprobate două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislația în vigoare!

Mare atenție, români! Se vor da amenzi de până la 100.000 de lei sau riscați închisoarea pentru discriminarea persoanelor vaccinate sau nevaccinate

Românii nu vor avea minivacanță de 1 iunie! Raluca Turcan, soluție pentru cei care vor liber luni

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *