Nebunie la Manchester! Ronaldo, titular la primul meci în tricoul lui Manchester United

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 16:47

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 16:50

UPDATE | Cristiano Ronaldo, anunțat titular la primul său meci în tricoul lui Manchester United

  • Nebunie la Manchester! Suporterii, nerăbdători să îl vadă pe Ronaldo din nou în tricoul lui United

Cristiano Ronaldo a decis să își încheie drumul alături de Juventus. Starul portughez a negociat cu Manchester City, însă un telefon din partea lui Sir Alex Ferguson a fost de ajuns de a-l face pe atacant să se întoarcă la Manchester United. 

Meciul cu Newcastle, de sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00, va fi special pentru Cristiano Ronaldo. Acesta va fi la a doua aventură în tricoul „diavolilor roșii”, după ce pe 16 august 2003, Ferguson l-a debutat în meciul cu Bolton Wanderers, 4-0, introducându-l în repriza a doua în locul lui Nicky Butt. 

Fanii lui United au sosit nerăbdători pe Old Trafford pentru a-l vedea din nou în acțiune pe unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Aceștia au venit echipați cu tricoul pe care este imprimat numărul 7, fie că este ediția 2021-2022, sau cea din perioada 2003-2009, când Cristiano Ronaldo a jucat pentru Manchester United. 

În cele 6 sezoane în care a evoluat pentru „diavolii roșii”, starul portughez a câștigat trofeul Champions League, trei titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei și un Campionat Mondial al Cluburilor. Iar în cele 292 de meciuri, a marcat 118 goluri și a oferit 69 de pase decisive. 

Pe acceași temă