Nicolae Robu îl ia la ture pe Dominic Fritz: ‘Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni!’

 Nicolae Robu îl ia la ture pe Dominic Fritz: ‘Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni!’

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, îi cere actualului primar al Timişoarei, Dominic Fritz, să facă dovada că are domiciliul în Timişoara, pentru că ‘nu poate fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i este cetăţean’.

”SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNULE FRITZ! FACEȚI DE RÂS POPORUL GERMAN, PE CARE NOI, ROMÂNII ȘI MAI ALES BĂNĂȚENII ÎL ADMIRĂM PENTRU TOT CE A DAT EL UMANITĂȚII ÎN ȘTIINȚĂ, ÎN ARTĂ, ÎN TEHNOLOGIE ETC!

În 31 de ani de politică postrevoluționară, NIMENI n-a mințit ca dv în Timișoara! Toți actorii politici -și nu mă refer numai la Primari- au avut o minimă decență! Dv nu aveți!

Domnule, eu am dovedit că știu să manageriez proiecte -am manageriat sute!-, fără a mă încurca la niciunul, timp de 8 ani, ca Rector al UPT și alți 8 ani, ca Primar al Timișoarei! Am făcut DE LA ZERO două pasaje deodată pe bani de la bugetul local, ca să vin cu doar două exemple de realizări din mulțimea imensă pe care le-am reușit în cei 8 ani de mandat de Primar! Și am cu ce să mă mândresc și ca Rector al UPT: bibliotecă de top internațional, institut de cercetări de top internațional, bază sportivă conținând bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, 2 terenuri de tenis, 5 terenuri de fotbal, hală pt sporturi de interior, etc, etc!

EU AM DEMONSTRAT PRIN FAPTE, DOMNULE, CAPACITATEA DE A FACE!

N-am început niciun proiect pe care să nu-l duc la bun sfârșit pe motiv că nu am asigurați banii! În România, ca de altfel și în Germania și oriunde, nici nu te lasă legea, chiar dacă ai fi inconștient și ai vrea să faci așa ceva!

Dv n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dv reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dv acest post de secretară a fost Președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?!

Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire! Eu am postat tabelul cu toate facturile lăsate de mine la plată -la plată, nu în restanță, dv n-aveți nici măcar înțelegerea termenilor!- la 30.10.2020, cu data și suma! Transparență 100%! La 30 octombrie, tot ce era de plătit data din octombrie și septembrie, cu excepția a 6 facturi care erau din ultima zi a lui august! O SITUAȚIE DE INVIDIAT! Postați și dv sumele încasate de Primărie în noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie, din cotele defalcate din impozitul pe venit și din taxele și impozitele locale! Dacă tot vorbiți de transparență! Să vadă timișorenii cât s-a încasat -sunt sute de milioane, doar în aceste luni!- și ce mincinos au în frunte!

CE VREȚI SĂ FACEȚI CU BANII TIMIȘORENILOR, DOMNULE?! Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ong-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare! Un prim exemplu concret, dat în vileag acum o zi de Renașterea Bănățeană, este contractul “bine ticluit” de la COLTERM, de peste 1.100.000 lei (!!!), bine ticluit și scos la licitație total incorect în scurtul mandat, dar iată, suficient de lung pt porcării, al directorului pus acolo de dv, pus în pofida faptului că avea la activ o înfruptare din banii unei firme private -sau poate tocmai pt asta?!-.

Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

IA PREZENTAȚI DV, ÎN PLUS FAȚĂ DE CE V-AM CERUT LEGAT DE BANI, DOVADA CĂ AVEȚI DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! PENTRU CĂ NU PUTEȚI FI DV MAI PRESUS DE LEGE ÎN ȚARA ASTA, numai pt că nu-i sunteți cetățean! Așa cum dacă, de exemplu, dl Toma, Primarul Girocului, și-ar pierde de drept mandatul -atenție: unul corect obținut în cazul său!- în clipa în care n-ar avea domiciliul în Giroc, ci, de exemplu, la 100 m de Giroc, în Timișoara, tot așa și mandatul dv este pierdut de imediat de după jurământ, pt că aveți domiciliul în Germania!

Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România 😂😂😂-. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pt că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, “cazul Fritz” va fi cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace!
Stimați timișoreni, eu vă respect indiferent dacă m-ați votat sau nu! Știu că prin anumite greșeli pe care le-am făcut -le-am conștientizat, cu întârziere și le regret!- v-am supărat pe unii și v-am făcut să nu mă votați. Dar că am muncit pt Timișoara, că am luptat pt Timișoara, că am asumat impopularitate -prin demolare garaje, prin tăiere cabluri, prin supraimpozitare 2.000 (co)proprietari clădiri, etc-, că am lăsat în urmă realizări mari, fiind trup și suflet dedicat orașului, nu cred că mi se contestă! NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE ACEȘTI SPECIALIȘTI ÎN AȘA CEVA CU CARE NE-AM PROCOPSIT! UITAȚI-VĂ ÎN JUR CU OBIECTIVITATE, FACEȚI COMPARAȚII ȘI E SUFICIENT!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *