Nimeni nu stie asta! Sotia lui Spinazzola, mesaj emotionant pe retelele de socializare dupa ce fotbalistul s-a accidentat in meciul cu Belgia: Nu-ti pierde zambetul

Miriam, mesaj emotionant pentru Spinazzola.

Leonardo Spinazzola a iesit accidentat de pe teren in minutul 78 al meciului dintre Belgia si Italia din sferturile de finala ale Euro 2020.

Fundasul italian a primit o veste teribila: a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile si va lipsi de pe teren un an de zile.

Miriam Sette, sotia fotbalistului, i-a transmis un mesaj emotionant prin intermediul retelelor de socializare:

„Nimeni nu stie cat de mult ai visat sa ajungi la acest Euro. De astazi trenul tau se opreste aici. Faimosul tau tren s-a oprit. Ne-ai facut sa traim 20 de zile minunate, de neuitat. Acum te asteapta o alta batalie, prin care ai mai trecut, esti puternic, o vei trece peste aceasta perioada cu inima si cu zambetul pe fata. Zambetul tau magnific, care in ciuda greutatilor vietii nu-l pierzi niciodata. Nimic si nimeni nu-ti va lua zambetul de pe fata. Sunt convinsa ca te vei intoarce foarte curand pe teren pentru a te bucura alaturi de colegi de fotbal”, a scris Miriam pe contul personal de Instagram.

Pe acceași temă