Connect with us

O fată în vârstă de patru ani din Tulcea a fost muşcată de un câine încadrat în categoria celor agresivi în timp ce se afla pe o stradă

Economic

O fată în vârstă de patru ani din Tulcea a fost muşcată de un câine încadrat în categoria celor agresivi în timp ce se afla pe o stradă

O fată în vârstă de patru ani a fost muşcată, joi, de un câine încadrat în categoria celor agresivi în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Tulcea. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, conform agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Măcin – Postul de Poliţie Peceneaga au fost sesizaţi, joi dimineaţa, cu privire la faptul că, miercuri după amiază, o fată în vârstă de 4 ani, din localitatea Peceneaga, a fost muşcată de un câine, în timp ce se afla pe strada Castelului, din localitate.

Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, proprietarul patrupedului din categoria câinilor agresivi, a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.61/1991-R”, transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Economic

To Top