O fruntașă liberală, către Florin Cîțu: ‘La așa declarații, nu ai cum să nu te enervezi’

 O fruntașă liberală, către Florin Cîțu: ‘La așa declarații, nu ai cum să nu te enervezi’

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, îl critică vehement pe premierul Florin Cîțu, candidat la șefia liberalilor.

Săftoiu îl taxează pe Cîțu pentru declarația că e „singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD”.

Adriana Săftoiu amintește că Florin Cîțu, în perioada în care era senator și ministru, iar PNL racola primari PSD, actualul prim-ministru nu a scos niciun cuvânt împotriva aceste operațiuni.

„Florin Cîțu a declarat că este ”singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD”. La așa declarații nu ai cum să nu te enervezi. Când PNL, în perioada în care dl Cîțu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au si devenit, acum, parlamentari PNL, nu rețin nici măcar o declarație a dl Cîțu prin care să critice asemenea racolări. Liniște totală în dreptul lui.

Cei care au făcut-o au decontat- si nu asta ar fi marea problemă-, dar să te prezinți că te-ai opus sistematic „colaborării cu PSD” e cam mult. Cu ceva eforturi poate se găsesc niste declarații care să nu fie contrazise de realitate.”, spune Săftoiu.

Vezi și

SURSE Șeful Poliției, anchetat pentru pentru falsificarea unui document, a fost uns la conducerea Serviciului Investigații Criminale

EXCLUSIV Ciudatul caz al procurorului care a vânat șefia DIICOT! Partea I: Acarul Păun și cum a fost ‘extras’ comisarul ANPC care a dat Ok-ul la Vamă

EXCLUSIV Revenire de senzație! Comisarul care a avut tupeul să se ia la trântă cu primarul reintră în scenă!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *