O liberală de frunte, după ce s-a vorbit de creșterea vârstei de pensionare la 75 de ani: ‘Speranța e că murim până atunci și nu mai trebuie să ni se plătească pensia’

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL și fost purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, a ironizat declarația făcută de vicepremierul Dan Barna, referitoare la calibrarea vârstei de pensionare cu speranța de viață.

Săftoiu spune că guvernanții speră ca noi să murim până la pensionare, ca apoi să nu mai fie obligați să ne plătească pensia.

Adriana Săftoiu afirmă că mai bine negociem, nu mai contribuim la fondul de pensii și fiecare ne descurcăm cum putem după 75 de ani.

Înțeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranța e că murim până atunci și nu mai trebuie să ni se plătească pensia. Eu zic să facem o negociere.

Nu mai contribuim la fondul de pensii si ne descurcăm cum putem după 75. Dar să vă dăm bani si voi să sperați că dăm colțul, aștia decrețeii, nu e prea corect. Așa că dați-ne șansa să alegem. Eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu imi mai dați pensie”, este mesajul Adrianei Săftoiu.

Vezi și

SURSE Posibilă încălcare a Legii la Televiziunea Română! Ar fi fost aprobate două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislația în vigoare!

Mare atenție, români! Se vor da amenzi de până la 100.000 de lei sau riscați închisoarea pentru discriminarea persoanelor vaccinate sau nevaccinate

Românii nu vor avea minivacanță de 1 iunie! Raluca Turcan, soluție pentru cei care vor liber luni

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *