O rețea care acționa pe piața auto, destructurată de Poliția Capitalei! Operațiune demarată în această dimineață

 O rețea care acționa pe piața auto, destructurată de Poliția Capitalei! Operațiune demarată în această dimineață

Poliția Capitalei informează că a destructurat o rețea de 23 de persoane care acționa pe piața auto.

În această dimineață, oamenii legii pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară în București, precum și în județele Ilfov și Tuclea.

Astăzi, 23.02.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 , sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București, respectiv în județele Ilfov și Tulcea.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale față de 23 de suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, respectiv uz de fals.

De asemenea, sunt puse in aplicare mandate de aducere emise pe numele persoanelor implicate”, informează DGPMB.

Cum acționa rețeaua

„În fapt, persoana juridică vătămată, în perioada 2018-2019 a primit din partea mai multor persoane fizice cereri de creditare în vederea achiziționării unor autoturisme noi.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele in cauză au prezentat ca adevărată imprejurarea mincinoasă ca sunt angajați la diverse societăți comerciale și că ar realiza venituri ridicate.

Prejudiciul produs se ridică la 2.000.000 lei.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.”, spune Poliția Capitalei.

Vezi și

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *