Observație pertinentă făcută de Claudiu Keșeru înainte de FCSB – Dinamo

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 14:46

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 14:54

Partida transmisă în format LIVE TEXT de www.sport.ro ar putea reprezenta și debutul lui Claudiu Keșeru la gruparea antrenată de Edward Iordănescu. 

Pentru orădeanul în vârstă de 34 de ani, o înfruntare cu Dinamo are semnificații speciale. „Cleo” știe că în astfel de meciuri cu o încărcătură specială nu contează forma uneia dintre echipe. 

Keșeru face trimitere spre parcursul formației lui Dario Bonetti, care a reușit să aducă mai mulți jucători abia după ce i s-a ridicat interdicția în privința transferurilor.

„Un meci cu Dinamo nu e niciodată ușor, pozițile din clasament nu reflectă realitatea din teren. Nivelul de exigență, de determinare la ora meciului sunt ieșite din comun.

Un meci cu Dinamo nu reflectă valoarea echipei în tot campionatul.E cel mai frumos lucru, pentru că un FCSB – Dinamo cu spectatori e total diferit de unul fără. Cel mai important este să existe o conexiune între jucători și suporteri. Ce fac ei în tribune ne face pe noi mai buni, iar noi, prin rezultate, îi atragem pe ei la stadion”, a spus fostul atacant de la Nantes și Ludogorets. 

Pe acceași temă