Omul lui Ludovic Orban îl ironizează pe Florin Cîțu: Unde vreți să duceți Partidul Național Liberal, în felul acesta ‘big time’?

După ce premierul Florin Cîțu a anunțat că echipa sa câștigă „Ardealul big time”, Ionel Dancă, fost șef al Cancelerie prim-ministrului în Guvernul Orban, l-a ironizat pe prim-ministru.

Dancă a transmis că s-a enervat „big time” și că liberalii sunt oameni serioși pentru care politica nu e o joacă „big time”.

„Va spun sincer, m-am enervat „big time”! Liberalii bănățeni, ardeleni, maramureșeni și cei din Apuseni, bistrițeni sau hunedoreni, cu toții sunt oameni serioși pentru care politica nu e o joacă „big time”. Ei își recunosc liderul atunci când îl văd și fac echipă împreună pentru oamenii care le-au acordat votul și încrederea!

Pe bune, dragi colegi, unde vreți sa duceți Partidul National Liberal, cu o istorie glorioasă de 146 de ani, partidul care a trecut România prin razboaie și a făcut Marea Unire și modernizarea României, in felul acesta „big time”?!

Cum ar fi fost Kogalniceanu să anunte Independenta Romaniei, big time?! Sau, cum ar fi părut legendarul nostru înaintaș, Ion I.C. Bratianu să spună: Mergem la război pentru Marea Unire, big time?! Dimpotrivă, el spunea: politica e ceva grav, grav de tot, pentru că în mâna ta sta soarta oamenilor și a unui popor.

Haideti, dragi colegi, să fim serioși cu așteptările și sperantele românilor. Cu toții trebuie să fim o singură echipă, echipa Partidului National Liberal, condus de actualul și viitorul președinte Ludovic Orban, care să răspundă așteptărilor românilor care și-au pus speranțele și increderea in noi. #NoiSuntemEchipaLiberala”, a transmis Ionel Dancă.

Mesajul lui Cîțu care l-a enervat pe Dancă:

De la Ilie Bolojan oricine are de învățat! Este un exemplu în administrația locală!
Felicitări pentru acest nou mandat la șefia PNL Bihor!
Eu simt că deja suntem o echipă! Amândoi știm că dezvoltarea și bunăstarea vin după reforme și investiții!
Câștigăm Ardealul big time!
#echipacastigatoare”, a spus Florin Cîțu.

Vezi și EXCLUSIV Vasile Dîncu, despre ieșirea dură a lui Liviu Dragnea: ‘Îi înțeleg reacția de frustrare. Pe de altă parte, a lăsat PSD-ul la un minim istoric’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *