Paradox. USR-PLUS a ieșit de la guvernare, dar șefa USR-PLUS a Senatului nu renunță la scaun

 Paradox. USR-PLUS a ieșit de la guvernare, dar șefa USR-PLUS a Senatului nu renunță la scaun

Anca Dragu, șefa USR-PLUS a Senatului, a anunțat, luni, că nu va renunța la poziția pe care o ocupă, chiar dacă partidul său susține că a ieșit de la guvernare. Pare că USR-PLUS ține de toate funcțiile pe care le ocupă. Trebuie amintit că, după cele 7 demisii din Guvern, politicienii USR-PLUS nu au vrut să renunțe și la celelalte funcții primite în urma acordului Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR. Ulterior, premierul Florin Cîțu i-a executat pe secretarii de stat USR-PLUS.

Dragu spune că, pentru a fi înlocuită din funcția de președinte al Senatului, trebuie să fie și USR-PLUS de acord, nu doar PNL.

În primul rând, procedura aceasta de demitere e una foarte complexă. Nu e aşa că doreşte cineva de la PNL să îmi ia funcţia şi chiar se poate. Este o procedură destul de complexă. Trebuie şi partidul USR-PLUS să fie de acord cu acest lucru.

Adică, să ne înţelegem, nu e chiar atât de simplu. Desigur, am văzut că ei pot face multe abuzuri. Şi nu cred că ceva îi va opri să continue acest şir lung de abuzuri”, a afirmat Dragu.

Vezi șiDiscuții pe grupurile de WhatsApp ale Poliției Române. Cazul suspect al polițistului-campion de la Trupele Speciale, care acuză că fost executat de cei pe care îi pregătea

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *