Paul Stănescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ‘Trezit din adormire de scandalurile din PNL, ne-a servit ieri un nou exercițiu de imagine’

”Preşedintele Iohannis, trezit din adormire de scandalurile din PNL, ne-a servit ieri un nou exerciţiu de imagine. De mână cu Cîţu la Guvern şi ambalând iar eterna promisiune a unei noi Românii Educate, aceasta este imaginea crizei prezidenţiale de viziune şi soluţii concrete. Încearcă să acopere răsunătorul eşec al vaccinării şi gălăgia alegerilor interne din PNL.

”Realitatea nu ne arată o Românie educată, ci doar una abandonată”

După mai bine de doi ani de guvernare liberală, realitatea nu ne arată, din păcate, o Românie educată, ci doar una abandonată. Iohannis este, totuşi, acelaşi preşedinte care, împreună cu Guvernul lui, au ales să nu dubleze alocaţiile copiilor.

Abandonul şcolar este în creştere. Au îngheţat salariile profesorilor, au închis şcolile. I-au obligat pe copii să stea acasă cu ochii în calculatoare, doar pentru a nu se complica să găsească soluţii pentru o educaţie normală în pandemie.

Astăzi, după cum susţin sindicatele, există riscul ca profesorilor să li se plătească banii de concediu abia după începerea anului şcolar 2021-2022. Aşa arată România educată de liberali”, a transmis Paul Stănescu.

”Iohannis şi-a construit un cult al personalităţii”

Secretarul general al PSD a spus că președintele Klaus Iohannis ”şi-a construit un cult al personalităţii” în raportul „România educată”, care conține extrem de multe fotografii cu el.

”Un mare album foto pentru posteritate. Nu a zis că este un proiect transpartinic? Pentru ca Partidul Social Democrat să considere acest demers unul serios este necesar şi obligatoriu ca preşedintele Iohannis şi Guvernul Cîţu să aloce la rectificarea bugetară bani pentru dublarea alocaţiilor copiilor.

Ar fi o minimă dovadă de bună credinţă, că liberalii sunt capabili să înţeleagă că, în primul rând, educaţia nu se poate face cu copii care se culcă cu burta goală”, a mai transmis Paul Stănescu, conform antena3.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *