Planul pregătit de Fatih Terim pentru duelul cu Lazio din Europa League. Ce implicare au Cicâldău și Moruțan

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 11:04

Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 11:10

Meciul este joi, de la 19:45, în direct pe PRO X. Fatih Terim își dorește să nu mai repete evoluțiile din campionatul Turciei, când au pierdut puncte importante din cauza greșelilor în defensivă și a pregătit un plan pentru partida cu italienii. 

Tehnicianul turc se bazează pe Moruțan și Cicâldău pentru întregul meci și intenționează să-i folosească toate minutele pentru a păstra forța ofensivă.

„Trebuie să păstrăm mingea și să determinăm ritmul de joc, să nu le oferim spații adeversarilor”, a declarat Terim. 

Egal pentru Galata în campionat
 

Fatih Terim a început meciul cu Trabzonspor (2-2) cu ambii români în teren. Însă Moruțan a fost schimbat de antrenor la pauză, iar Cicâdău a fost înlocuit în ultimele 10 minute ale partidei. 

Cu toate acestea, Erman Toroglu, fostul fotbalist turc, consideră că tehnicianul a greșit în momentul în care a renunțat la Moruțan după doar 45 de minute. Analistul TV îl îndeamnă pe tehnicialul lui Galatasaray să mizeze în continuare pe Moruțan.

„Fatih Terim a greșit în momentul în care l-a scos pe Olimpiu Moruțan din joc. Atât timp cât Moruțan n-are piciorul rupt sau nu leșină, trebuie să joace. El oferă dinamism atacului echipei”, a precizat Erman Toroglu, potrivit Sabah Spor.

Pe acceași temă