Poziția oficială a FRF în cazul lui Budescu, în urma solicitării făcute de PRO TV și sport.ro

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 21:24

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 21:33

Edi Iordănescu va putea conta pe serviciile lui Constantin Budescu în derbiul cu Dinamo, programat duminică, ora 21:00, pe Arena Națională.

La solicitarea PRO TV și sport.ro, FRF a explicat care este situația fotbalistului vicecampioanei FCSB, care primise o suspendare de două etape la ultimul meci disputat sezonul trecut în tricoul Astrei, înainte de a semna cu FC Damac.

Constantin Budescu și-a ispășit pedeapsa

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări:

•Fotbalistul Constantin Budescu, legitimat la AFC Astra Giurgiu, a fost sancționat cu cartonaș roșu în meciul cu FC Argeș disputat pe 6 februarie 2021. Sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină în data de 8 februarie 2021 a fost o suspendare de două meciuri.

•Pe 11 februarie 2021, AFC Astra a întâlnit pe ACS Poli Timișoara în Cupa României, iar pe 14 februarie 2021 formația din Giurgiu a evoluat în deplasare, cu Politehnica Iași.

•Deși clubul Damac l-a prezentat pe jucătorul Constantin Budescu în data de 11 februarie 2021, transferul acestuia a fost înregistrat după ce clubul AFC Astra a disputat cele două meciuri anterior menționate, mai exact în data de 15 februarie 2021. În aceste condiții, jucătorul și-a ispășit cele două etape de suspendare.

Aceasta este singura poziție oficială comunicată de Federația Română de Fotbal pe acest subiect, în ciuda informațiilor apărute în mass-media în ultimele zile”, se arată în comunicatul FRF.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

Pe acceași temă