Premieră mondială: bonus în criptomonede pentru cel mai tare KO

Cel mai spectaculos KO al serii de 4 iunie în gala Dynamite Fighting Show va fi răsplătit în criptomonede. E o premieră la nivel mondial în sportul de contact. Unul dintre sponsorii evenimentului va oferi 5.000 de DeGeThal celui mai tare KO și 2.500 pentru meciul serii.

Criptomonedele și-au făcut deja loc în lumea sportului, fiind deja vizibile în Premier League și NBA. Manchester City și-a lansat în luna martie a acestui an inclusiv propria monedă numită $CITY-crypto. Moneda DeGeThal este creată de un român și va fi listată în zona de exchange în această vară cu un preț de aproximativ 50 de cenți.

„Cred că e o premieră globală în kickboxing ca sportivii să aibă bonusuri în crypto. Dacă până acum meciul serii primea o vacanță într-un resort de lux, acum, datorită acestui parteneriat, sportivul poate deveni un jucător inclusiv pe piața crypto. Prin consiliere din partea partenerilor noștri, cu siguranță va fi interesant de urmărit evoluția. Pentru sportivii noștri, e un plus și un bonus pentru a-i încuraja să facă spectacol. Am observat că această piață a a crescut enorm în ultima perioadă. Sunt bucuros de orice sprijin pe care îl primește sportul nostru, iar în acest caz cu atât mai mult, cât suntem primii în domeniu, mai ales că am văzut deja criptomonede în competiții majore de baschet sau fotbal”, a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

„DeGeThal aduce beneficiile tehnologiei blockchain pentru toată lumea. Dorința noastră este să facem criptomonedele accesibile tuturor. Cu DeGeThal ne dorim să puteți tranzacționa și deține monede sau chiar să deveniți un jucător internațional în câteva minute. Toate acestea vor fi disponibile printr-o interfață ușor de utilizat”, a spus Alin George Luca, unul dintre fondatorii DeGeThal.

„DeGeThal are la bază un sistem descentralizat opus modulului în care sunt utilizate în prezent majoritatea sistemelor financiare, lucru ce îl face mai rezistent și eficient. Astfel, prin lansarea acestui produs ne propunem să revoluționăm piața criptomonedelor”, a completat acesta.

Gala Dynamite Fighting Show 11 – Momentul Adevărului va avea loc pe 4 iunie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în direct pe Pro X, Pro Tv și online pe SportExtra.ro. În main event, Andrei Stoica va avea lupta decisivă cu Pavel Voronin, iar în co main event, Florin Rambo Lambagiu se va duela cu grecul Petros Vardakas.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *