Presa din Italia pune tunurile pe Moruțan și Cicâldău după meciul cu Lazio! Ce note au primit românii

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 22:28

Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 23:07

Primul meci din acest sezon al lui Galatasaray în grupele Europa League a fost contra lui Lazio, 1-0, în direct la PRO X. Fatih Terim a ales să mizeze pe Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) încă din startul partidei, iar antrenorul turc a fost răsplătit, românii au fost cei mai periculoși jucători ai lui Galatasaray. 

Însă italienii nu au fost de aceeași părere, Calcio mercato l-a notat pe Moruțan cu 6, chiar dacă fostul jucător al FCSB-ului a contribuit la autogolul lui Strakosha, iar Cicâldău a văzut 5.5, cu toate că a amenințat poarta de mai multe ori. 

  • Presa din Italia pune tunurile pe Moruțan și Cicâldău după meciul cu Lazio! Ce note au primit românii

Jucătorul lui Galatasaray care a primit cea mai mai mare notă din partea publicației italiene a fost Dervişoglu, cu un 6.5, obținut pentru: „multe sacrificii și multă mișcare pentru a crea spațiu pentru mijlocași”.

Moruțan, 6: scutură bara transversală în minutul 23 cu un șut foarte puternic. În ciuda unor erori, prestația sa este suficientă.

Cicaldau, 5.5: mătură mult terenul, dar rareori este periculos”, a fost remarca jurnaliștilor italieni. 

De cealaltă parte, tuttomercatoweb a vorbit laudativ despre românii lui Fatih Terim, ambii primind nota 6.5, cea mai mare din întreaga echipă a lui Galatasaray.

Moruțan, 6.5: Românul a fost capabil să pună o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a pus mingea în careu la faza în care portarul biancocelestilor a făcut eroarea decisivă

Cicâldău, 6.5: Are capacitatea de a fi mereu găsit la locul și momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestație extraordinară, dar Strakosha a fost cel care s-a opus, iar apoi i-au lipsit câțiva centimetri”, scriu jurnaliștii de la tuttomercatoweb

Cele mai importante faze ale lui Moruțan și Cicâldău în meciul cu Lazio, 1-0, pot fi vizionate AICI

După prima etapă, Galatasaray este lider în Grupa E din Europa League, cu 3 puncte. Loucurile doi și trei sunt ocupate de Lokomotiv Moscova și Marseille, ambele cu 1 punct, în timp ce Lazio este pe ultima poziție, cu 0 puncte. 

Pe acceași temă