Prima reactie a lui Galca dupa zvonurile negocierilor cu CFR! M-as intoarce in tara, dar nu m-a cautat nimeni de la club!

Costel Galca este principalul favorit sa ii ia locul lui Edi Iordanescu pe banca tehnica a celor de la CFR Cluj. 

Dupa revenirea in Romania, fostul antrenor al danezilor de la Vejle a declarat ca nu a discutat cu oficialii campioanei, nefiind cautat de nimeni din cadrul clubului. 

Galca a spus, insa, potrivit GSP, ca este tentat sa preia un club din tara, avand mai multe variante pe care le analizeaza in aceasta perioada. 

N-am fost cautat de nimeni de la club, n-au existat tatonari nici macar prin intermediari. ‘Discutiile’ au existat doar in presa.

M-as intoarce sa lucrez acasa, insa nu doar la CFR, care e campioana Romaniei si o formatie puternica. Am contacte in aceasta perioada peste hotare, analizez variantele pentru continuarea carierei„, a declarat Costel Galca. 

Chiar daca tehnicianul neaga discutiile, oficialii CFR-ului i-ar pregati un contract senzational lui Galca. Antrenorul ar urma sa incaseze 300.000 de euro pe an, suma la care s-ar putea adauga bonusuri importante. Detalii AICI

De-a lungul carierei de antrenor, Costel Galca le-a pregatit pe Almeria B, Romania U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha si Vejle.

Pe acceași temă