Prima reacție a lui Raed Aradat, după explozia de la Rafinăria Petromidia: ‘Din păcate, avem o persoană dispărută’

rima reacție a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, după explozia de la Petromidia!

Șeful DSU a anunțat, la Realitatea PLUS, că „avem o persoană cu arsuri grave, preluată de elicopeterul SMURD, două persoane cu afecțiuni mai ușoare și, din păcate, o persoană dispărută”.

Șeful Dircției pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a făcut primele declarații, la Realitatea PLUS, legate de explozia de la Rafinăria Petromidia Năvodari.

Suntem la față locului. Sunt împreună cu inspector general – întâmplarea a făcut să fim pe litoral… Acum continuă manevrele de stingere. Avem o persoană cu arsuri grave, preluată de elicopeterul SMURD, două persoane cu afecțiuni mai ușoare și, din păcate, o persoană dispărută. Intervenția va continua atâta timp cât există foc cu flacără. Spun cei de aici că riscul de extindere a scăzut”, a afirmat șeful DSU.

Întrebat dacă se mai poate vorbi, totuși, despre un posibil pericol de explozie, secretarul de stat în MAI a răspuns: „La acest moment, din ce spun colegii, e mai scăzut pericolul de explozie. Până nu se stinge (focul – n.r.), poate să se complice treaba ocicum.

Riscul e mult mai scăzut. S-a dat mesaj Ro Alert – ca lumea să evite zona”.

Potrivit datelor oficiale, 6 oameni au fost răniți. Planul roșu de intervenție a fost activat. Pe lângă Raed Arafat, la fața locului s-a deplasat și ministrul de Interne, Lucian Bode. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Vezi și

SURSE Șeful Poliției, anchetat pentru pentru falsificarea unui document, a fost uns la conducerea Serviciului Investigații Criminale

EXCLUSIV Ciudatul caz al procurorului care a vânat șefia DIICOT! Partea I: Acarul Păun și cum a fost ‘extras’ comisarul ANPC care a dat Ok-ul la Vamă

EXCLUSIV Revenire de senzație! Comisarul care a avut tupeul să se ia la trântă cu primarul reintră în scenă!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *