Rareș Bogdan își arată cărțile! Ce funcție dorește în PNL

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit, miercuri, despre jocurile interne din Partidul Național Liberal.

Întrebat dacă va candida la șefia partidului, Rareș Bogdan a precizat că, pentru moment, nu va face această mutare.

Europarlamentarul PNL/PPE a explicat că va rămâne, însă, în echipa de conducere a partidului, țintind funcția de prim-vicepreședinte.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la B1 TV.

„Urmăriți cu atenție ce se întâmplă de duminică încolo, după Consiliul Național, după ce, în următoarele zile, săptămâni, își vor anunța candidatura toți cei care doresc. Lucrurile vor fi fluide și în continuă mișcare.Și-a anunțat candidatura Ludovic Orban și sigur va mai exista un candidat. Poate doi, poate trei, dar minim încă un candidat. Putem fi în situația de acum 4 ani. Nu vă uitați la faptul că 34 de filiale și-au arătat susținerea pentru actualul președinte, că în statutul PNL e permis ca o filială să acorde sprijin și să semnez pentru doi sau trei candidați.Eu înțeleg curiozitatatea presei absolut normală și firească, dar lăsați-ne să creăm și noi surprize”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Răzvan Zamfir: Păi, vorbeați despre un om foarte greu din PNL. Ne-am uitat așa și cine-i foarte greu?

Rareș Bogdan (râde): Probabil nu e chiar așa de greu, că nu știu dacă are mai mult de 100 de kile, dar e greu… Dacă mă gândeam acum la greutate în PNL, e Vela acum și Victor Paul Dobre, dar nu cred că candidează la președinția partidului.

Europarlamentarul a spus apoi despre Ilie Bolojan că este un om greu în PNL și a lăudat munca sa în Oradea.

Întrebat de Radu Buzăianu dacă a luat în calcul candidatura la șefia PNL, Rareș Bogdan a răspuns: „Nu, nu acum. Deci nu am luat în calcul acest lucru. Eu am adus cât am putut PNL, PNL mi-a oferit foarte mult. O să-mi mai ofere și o să mai ofer partidului. Voi intra în echipa câștigătoare pe pozițiile 2 – 3, dar nu voi candida la președinția partidului. O poziție politică importantă, prim-vicepreședinte, dacă vor exista poziții prin schimbarea statutului… Deocamdată voi candida cu siguranță la o poziție de prim-vicepreședinte”.

Vezi și

Informații importante! Toți cei care vor să își cumpere vechime pentru pensie sunt vizați

EXCLUSIV Cutremur în sistemul bugetar, după ce s-a aflat că există angajați care cumulează ilegal pensia cu salariul! Directorul ANIF: ‘Este o situație fără precedent’

Bani în plus pentru polițiști! Se acordă până la sfârșitul lunii iunie

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *