Connect with us

Rareș Bogdan: ‘Laura Codruța Kovesi poate fi luată în calcul pentru alegerile prezidențiale din 2024’

Economic

Rareș Bogdan: ‘Laura Codruța Kovesi poate fi luată în calcul pentru alegerile prezidențiale din 2024’

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că la alegerile prezidențiale din 2024 printre candidați ar putea fi și Laura Codruța Kovesi.

Rareş Bogdan aruncă bomba. Liberalul a vorbit şi despre candidatul stângii la prezidențiale.  consideră că PSD are soluții atât în interior, cât și în exterior.

”Poate fi luat în calcul oricine poate primi simpatie. Poate fi luată în calcul inclusiv doamna Kovesi. Deocamdată opțiunile enunțate sunt Ludovic Orban și Dacian Cioloș. Nu cred că vor rămâne singurele.

Indiscutabil este Vasile Dâncu, sunt Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Marcel Ciolacu și, de ce nu, este un candidat care părea un outsider, dar care lucrează intens la construirea imaginii, cel puțin la nivel internațional, este Mircea Geoană. Deci ei au cel puțin cinci opțiuni viabile.”, a spus Rareș Bogdan, într-un interviu acordat pentru Libertatea, citează româniatv.net.

Întrebat dacă ia în calcul o posibiliă candidatură pentru scaunul de la Cotroceni acesta spune că el vrea să îşi construiască o carieră pas cu pas.

„Sunt un om cu frică de Dumnezeu și care își construiește în spațiul public cariera pas cu pas. Cred că este devreme să discutăm despre asta. Eu sunt un om tânăr (46 de ani – n.r.). Am de învățat foarte multe, sunt foarte deschis la tot ce e nou.

Deocamdată cariera de europarlamentar lider de delegație mi se pare una foarte bună, strângerea relațiilor cu delegațiile altor țări și învățarea coridoarelor puterii de la Bruxelles, un Bruxelles din ce în ce mai important în construcția de putere din România, este pentru mine alegerea corectă a momentului. Ce se va întâmpla pe viitor, vom vedea. Deocamdată nu iau în calcul o astfel de candidatură.”, a spus Rareş Bogdan.

Citește și: EXCLUSIV Reacție-fulger a lui Rareș Bogdan: ‘Nu există o astfel de recomandare! Nu se pune problema de așa ceva’

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top