Reactie de ultima ora de la CFR Cluj dupa ce Rondon si-a reziliat contractul! Motivul din spatele deciziei fotbalistului

Mario Rondon si-a reziliat contractul cu CFR Cluj, asa cum se arata intr-un mesaj transmis de campioana. 

21:20 Marius Bilasco, directorul sportiv al lui CFR Cluj a vorbit despre anuntul plecarii lui Rondon, dezvaluind care a fost motivul care a dus la decizia rezilierii contractului.

„Nu a existat nicio problema intre Marius Sumudica si Rondon. Din punct de vedere al antrenorului, el era a treia varianta, poate ca asta a fost cea mai buna decizie pentru ambele parti. Din moment ce sansele lui sa joace erau mici, el isi dorea sa joace, normal ca exista astfel de momente”, a spus Bilasco pentru Digi Sport. 


La cateva zile dupa ce au aparut informatii potrivit carora Marius Sumudica l-ar fi exclus din lot din cauza unor neintelegeri, oficialii celor de la CFR Cluj au transmis prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Facebook ca contractul dintre cele doua parti a fost reziliat de comun acord. 

„Multumim, Mario Rondon! Clubul CFR 1907 Cluj si jucatorul Mario Rondan au ajuns la o intelegere privind rezilierea de comun acord a contractului”, se arata in mesaj.

Fanii nu au fost multumiti de aceasta decizie, iar comentariile critice nu au intarziat sa apara. „L-ati aruncat ca pe ultimul om”, „Cred ca era printre cei mai buni atacanti din Liga 1”, „Si in locul lui cine?”, „Nu avem un atacant si noi ii dam afara” sunt doar cateva dintre mesajele aparute la postarea de pe pagina de Facebook a campioanei.

Pe acceași temă