Reacție dură după răspunsul alambicat trasmis de CSA la cererea făcută de FCSB pentru a juca în Ghencea

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 17:15

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 17:29

FCSB va trebui să plece de pe Arena Națională după derbiul cu Dinamo, deoarece cea mai mare arenă din țară va găzdui în această toamnă mai multe evenimente.

Oficialii clubului „roș-albastru” au transmis o cerere către CSA, prin care au solicitat să joace meciurile de pe teren propriu pe Ghencea, însă răspunsul primit din partea Armatei a fost unul extrem de alambicat, din care cu greu se poate trage o concluzie.

Ilie Năstase nu este de acord cu gestul „militarilor” și cere ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea, așa cum îi este permis naționalei.

„Sunt banii noștri, ai cetățenilor. Nu e stadionul plătit de Armată (n.r. stadionul Steaua). La Arcul de Triumf se dă voie.

Naționala poate să joace în Ghencea, FCSB nu. E urât, nu știu cine decide treaba asta, dar dacă plătește FCSB banii…

Nu știu dacă plătește naționala. Ne batem pentru locul doi, ne putem califica (n.r la Campionatul Mondial). Să vedem ce facem în Germania și în celelalte două meciuri pe care le avem”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Digi Sport.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

Pe acceași temă