Reacție târzie. Florin Cîțu i-a luat-o înainte lui Ludovic Orban: ‘Îl felicit pe Alexandru Muraru pentru alegerea sa în fruntea PNL Iași’

 Reacție târzie. Florin Cîțu i-a luat-o înainte lui Ludovic Orban: ‘Îl felicit pe Alexandru Muraru pentru alegerea sa în fruntea PNL Iași’

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a felicitat pe deputatul Alexandru Muraru pentru că a câştigat alegerile pentru conducerea PNL Iaşi.

”Îl felicit pe Alexandru Muraru pentru alegerea sa în fruntea PNL Iași. Le-am spus astăzi colegilor de la Iași că avem un mesaj puternic care trebuie transmis către toți locuitorii din toate județele Moldovei, și anume că PNL are care prioritate zero dezvoltarea Moldovei, ridicarea Moldovei, atragerea de investiții și dezvoltarea infrastructurii.

Eu mă bat cu PSD de 31 de ani, dar nu mă laud cu asta, pentru că ține de fibra mea, de convingerile mele. FSN, FDSN, PDSR, PSD, indiferent cum s-au numit de-a lungul timpului foștii comuniști, tot comuniști au rămas și nu au făcut altceva decât să țină țara pe loc, să-i mintă pe români, să lanseze promisiuni deșarte și, de fapt, să-și bată joc de România.

Moldova, timp de aproape 30 de ani a mers pe mâna PSD, și a trebuit să venim noi la putere ca să inaugurăm primii kilometri de autostradă din Moldova, de pe centura Bacăului, ca să împingem înainte toate proiectele de infrastructură importante din Moldova: Autostrada A7, Autostrada A8, Spitalul Regional Iași, modernizarea căii ferate pe coridorul 9 pan-european și toate celelalte proiecte.

La nivelul fiecărui județ trebuie să avem câteva obiective clare, pentru ca toți oamenii să știe care sunt obiectivele PNL și că noi suntem cei care le realizăm. În acest fel, oamenii ne vor judeca după realizările concrete, după măsurile concrete pe care le-am luat și, mai ales, după o îmbunătățire completă a vieții lor de zi cu zi.

Este obligația conducerii PNL și a reprezentării sale guvernamentale să sprijine toți primarii PNL, să sprijine proiectele de investiții, indiferent dacă au o opțiune sau alta la Congres. Nu există discriminare, toți primarii PNL trebuie să fie sprijiniți, dintr-un motiv simplu, pentru că oamenii ne vor judeca după ceea ce vor face bun primarii din fiecare comunitate locală”, a scris Orban pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu anunţase, anterior, că deputatul Alexandru Muraru este noul preşedinte al filialei ieşene a Partidului Naţional Liberal.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *