Connect with us

Regele Charles al III-lea e incredibil de pasionat de România. Tânjește după viața simplă

Diverse

Regele Charles al III-lea e incredibil de pasionat de România. Tânjește după viața simplă

Rebecca English, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din Marea Britanie, a publicat în acest weekend, în cotidianul „Daily Mail”, un amplu articol dedicat vizitei Regelui Charles al III-lea în țara noastră.

Apropiata vizită istorică a Regelui Charles al III-lea în România continuă să suscite un mare interes din partea presei britanice. Rebecca English a publicat în cotidianul Daily Mail un amplu articol dedicat vizitei Regelui Charles al III-lea în țara noastră.

„După pompa și ceremonialul încoronării sale, nu este de mirare că Regele Charles tânjește după viața simplă. Și tocmai de aceea va merge la una dintre proprietățile sale din Transilvania. Regele va dormi într-un pat simplu din lemn și va bea suc de mere presat manual. Poate părea surprinzător că suveranul britanic, care e rudă îndepărtată cu Vlad Țepeș, este incredibil de pasionat de România. Însă Regele Charles iubește România atât de mult încât a cumpărat și o proprietate în Țara Zălanului, aproape de munții Carpați, acum câțiva ani, cu sprijinul contelui Kalnoky, cu care este bun prieten”, scrie Rebecca English.

„Regele Charles iubește să se plimbe pe dealuri și să se bucure de aerul proaspăt”

Jurnalista britanică face referire și la bogățiile naturale ale Țării Zălanului, la biodiversitatea spectaculoasă și la peisajele minunate din România ce l-au cucerit de mai mulți ani pe actualul Rege Charles, precizând și că în Țara Zălanului înflorește papucul doamnei, una dintre cele mai rare și spectaculoase specii de orhidee din Europa.

„Când ajunge în România, Regele Charles iubește să se plimbe pe dealuri și să se bucure de aerul proaspăt înainte să revină seara la proprietate și să citească o carte bună”, precizează jurnalista de la Daily Mail.

Rebecca English, care are surse foarte bune în Casa Regală, a aflat că Regele Charles al III-lea va veni cu o suită restrânsă în România și că nu va fi însoțit de vreun valet sau bucătar personal.

„Produsele locale și cele preparate în Transilvania sunt pur și simplu minunate”, mai spune Rebecca English.

Jurnalista de la Daily Mail mai dezvăluie și că Regele Charles al III-lea va rămâne în România aproximativ o săptămână. Monarhul britanic va ajunge în țara noastră pe 2 iunie, iar programul vizitei sale include și o întâlnire oficială cu președintele Klaus Iohannis.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top